ИНСПЕКТОР ХИТАМИ ПРОВЕДЕ ОБУЧЕНИЕ В ЦДГ „БРЕЗИЧКА“ В БУРГАС


Представители на „Сдружение SOS-ПТП“, Фондация „Безопасни улици от Валя“ и Инспектор Хитами бяха на гости на ЦДГ „Брезичка“ в град Бургас.

Целта на визитата бе обучението за пътна безопасност и превантивни мерки, с които нашите деца да бъдат предпазени от пътни инциденти. Над петдесет деца се впуснаха в това приключение, като през цялото време взимаха дейно участие в обучениетоОсвен основните правила за движение по пътищата, децата бяха запознати с това как да се държим като сме на пътя и как да се предпазваме от пътни инциденти. За радост на малчуганите, всички до един преминаха успешно този курс, за което получиха специални дипломи от Инспектор Хитами.

Обиколките на Инспектор Хитами и представителите на „Сдружение SOS-ПТП“ и Фондация „Безопасни улици от Валя“ по детските градини в Бургас и региона ще продължат и през следващите дни.

Още идната седмица те ще посетят ЦДГ „Коледарче“ в кв. Долно Езерово.

Причина за визитата ще бъде третия рожден ден на Сдружение SOS-ПТП. Представителите на сдружението ще поднесат на децата много подаръци и изненади, а като всеки рожден ден и на този ще има прекрасна торта, изработена специално за рождения ден. Организаторите канят всички медии, които искат да отразят това прекрасно събитие. Датата е 10 февруари от 10:00 часа, а мястото е ЦДГ „Коледарче“ в кв. Долно Езерово.

Публикувана на: 04/02/2015
like us