Сдружение SOS-ПТП приключи първата фаза от инициативата „Анкетиране на гражданите по проблемите на безопасността на улиците на гр. Бургас и региона“


В периода 19.03 – 30.03 представители на сдружението анкетираха поетапно граждани от всички райони на града, а през  уйкенда наш домакин беше Бургас Плаза Мол, където посетителите даваха своето мнение за проблемни места в града ни. 

В инициативата се включиха над 800 бургазлии и хора живеещи в кварталите на гр. Бургас като резултатите от анкетата са много интересни. Предстои обобщаване на цялата информация. От обработените до момента анкети се вижда, че  са посочени  много места и проблеми, които до сега не са били определяни като опасни, за което от сдружение SOS-ПТП ще изготвим конкретни предложения до администрацията – Община Бургас, Областна администрация Бургас и ОД на МВР – Бургас. Освен това ще се ангажираме с инспектиране на тези места, за да бъдем по-точни и конкретни в исканията си към компетентните органи и институции.

Инициативата е подкрепена от представителите на Фондация „Безопасни улици от Валя“, които публикуваха анкетата на стената на своята група във ФБ.

Публикувана на: 18/04/2012
like us