СТАРТИРАХМЕ КАМПАНИЯТА “ТРОТОАРИ БЕЗ АВТОМОБИЛИ”


Радио Power FM и Сдружение SOS-ПТП стартират кампанията“ТРОТОАРИ БЕЗ АВТОМОБИЛИ”.  Целта на кампанията ще бъде да помогне за разрешаването на един от най-сериозните проблеми, с който се сблъскваме всеки ден, а именно неправилно паркиралите автомобили  по тротоари и пешеходни зони.

Всеки може да се включи, като снима точно такива автомобили и качи снимките в приложението за смартфони на радио Power FM, което е “Power FM BG” . Получените сигнали ще изпращаме всяка седмица към съответните отговорни лица в Община Бургас – кмет, зам.кметове и началници на отдели.

 
ВКЛЮЧИ СЕ И ТИ! Ето какво трябва да направиш:
Стъпка 1 - Инсталирайте мобилното приложение на радио Power FM на своя смартфон, което се казва “Power FM BG”. Приложението  може да свалиш безплатно от APP STORE за Apple устройства или Google PLAY за Androidустройства.
Стъпка 2 - Снимай всеки нарушител, който е паркирал своето МПС неправилно на тротоар, пешеходна зона, тревна площ и т.н.
Стъпка 3 - Отворете мобилното приложение Power FM BG. Влезте  чрез вашия фейсбук профил и качете снимката/те с кратко описание къде е направена (улица, булевард и т.н.). Можеш да снимаш и директно в приложението.
Няма ограничение в броя снимки, които може да качвате!
В края на всяка седмица, снимките, които показват най-фрапиращите нарушения, ще бъдат изпращани на Община Бургас, с искане да се обърне сериозно внимание на тази проблемна тема. Кампанията стартира без срок и ще продължи, докато се приемат адекватни мерки за справяне с проблемите.Публикувана на: 02/10/2015
like us