СДРУЖЕНИЕ SOS-ПТП СТАНА НА ТРИ ГОДИНИ


Със страхотно празненство, което се проведе в детска градина „Коледарче“ в Бургас, Сдружение SOS-ПТП отбеляза своя трети рожден ден. Над 150 деца от градината се включиха в партито, което беше белязано от много детски смях и подаръци за малчуганите. От сдружението нарушиха традицията и вместо рожденика да получава подаръци, именно той ги раздаваше.Всяко дете получи книга, с която да обогати интелектуалната си култура, а освен това в края бяха раздадени и дипломи, с които Инспектор Хитами удостоверява, че децата са преминали успешно курса за пътна безопасност.
Директорката на градната пък получи карта на България, която е изработена специално за деца в най-ранна детска възраст.


Рождения ден беше открит от фокусник, който повече от половин час, остави без дъх децата. В номерата му влизаха фокуси с гълъби и зайци. След това „изненадващо“ се появи Инспектор Хитами, който проведе урок с децата на тема „пътно безопасност“. Той остана много доволен, че всички деца знаят как да пресичат улицата, познават светлините на светофара и най-важното, знаят че улицата не е място за игра.

В края на рождения ден Хитами, представителите на Сдружение SOS-ПТП и фондация „Безопасни улици от Валя“, заедно с децата от детската градина духнаха свещичките на огромната торта, която от сдружението бяха осигурили.
Източник: http://www.zonaburgas.bg/

Публикувана на: 11/02/2015
like us